Bez obzira na to da li se bavite marketingom, dizajnom, arhitekturom, građevinom, ili ste iz IT sektora, svakako vam je neophodan fokus u prijatnom, a opet radnom okruženju, koji više nije teško obezbediti. Dovoljno je da imate udobnu stolicu, radni sto i da budete okruženi ljudima koji žele isto, bilo da su iz iste branše ili dijametralno suprotne. Ta privatnost koju imate u okviru zajedničkog prostora, uvršteno je u koncept koji se naziva coworking.


Sem privatnosti koju imate radeći u ovakvom konceptu, imate mogućnost i da upoznate obrazovane i talentovane ljude sa sličnim afinitetima i srodnim poslovima i da na taj način steknete kontakte sa kojima postoji mogućnost saradnje, a između ostalog, možda sa nekim uspostavite prijateljstvo.
Na Novom Beogradu se nalazi coworking prostor, koji je uspeo da odgovori potrebama najzahtevnijih korisnika, a kao takav, predstavlja idealno rešenje za svakog ko se opredeli da postane deo ovog koncepta. 
OfficeMe ne sumnja u svoj lični kvalitet, s toga organizuje promociju u oktobru pod nazivom „Demo days“, u okviru koje će svako ko želi, bez ikakvih obaveza, moći da izabere 3 vezana dana i da radi na ovakvom mestu koje će mu biti dostupno u bilo koje doba dana i noći.Prijavite se već danas, broj mesta je ograničen!

Na vama je samo da se prijavite i prepustite struji velikog broja zadovoljnih korisnika!

Informacije na telefon: +381 69 280 34 64

Vrh stranice