Instant office i Coworking - Belgrade Office Park | OfficeMe

Vaš Instant office i Coworking prostor

Belgrade Office Park

Đorđa Stanojevića 12, 11070 Beograd

BENEFITI LOKACIJE

Instant office i Coworking prostor OfficeMe u okviru Belgrade Office Park-a   smešten je u prizemlju zgrade. Savremeno dizajniran i potpuno opremljen prostor će na adekvatan način odgovoriti na potrebe i najzahtevnijih korisnika. Otvoreni i zatvoreni poslovi prostor, manje i veće sale,  podeljenost u blokove, uz dodatni  sadržaj,  pokriva sve  potrebe korisnika i pruža poslovanju udobnost i privatnost kako u kancelarijama tako i u open space prostoru.  Prilagodljiv različitim potrebama, ovaj visoko kvalitetan prostor može biti vaš na mesec dana  ili na duži vremenski period.

U okviru prostora možete održati sastanak u nekoj od sala,  obaviti privatni ili poslovni razgovor u phonebooth-u, koristiti najsavremeniji štampač,  napraviti pauzu za jelo u  moderno opremljenoj kuhinji uz šoljicu besplatne kafe. Posebna pogodnost ovog prostora namenjena roditeljima je to što se u okviru zgrade nalazi i predškolska ustanova  sa kapacitetom preko 150 dece. Dok vi radite, vaše dete je u vašoj blizini i lako možete da prilagodite svoje obaveze njegovom ritmu.

OPENSPACE - kapaciteta 76 mesta

OPENSPACE

kapaciteta 76 mesta

KANCELARIJE - kapaciteta 2-8 mesta

KANCELARIJE

kapaciteta 2-8 mesta

ŠTAMPAČI - mrežni  štampač

ŠTAMPAČI

mrežni štampač

PHONE BOOTH - kapaciteta 3

PHONE BOOTH

kapaciteta 3

Malo više o <span>SAMOM PROSTORU</span>

Malo više o SAMOM PROSTORU

Na raspolaganju vam je 76 pozicija u open space-u, 39 kancelarija i 5 sala za sastanke. Izdvojene kancelarije su kapaciteta dva, tri, četiri ili šest korisnika u zavisnosti od vaših potreba. Prostor je podeljen u Blok A, Blok B, Blok C, Blok E, pogledajte detaljnije o svakom bloku.

Detaljnije
<span>PREDNOSTI</span> LOKACIJE

PREDNOSTI LOKACIJE

Instant office i Coworking prostor čije kancelarije su smeštene u poslovnoj zgradi BOP Belgrade Office Park. U neposrednoj blizini prostora nalaze se Airport City Beograd i shopping centar Delta CityOdlična povezanost sa gradskim prevozom, kao i veza sa novim bulevarom i mostom na Adi omogućava lak dolazak i odlazak bez obzira na gradski špic.

<span>PREDNOSTI</span> DODATNIH USLUGA

PREDNOSTI DODATNIH USLUGA

Property/facility management na objektu - zaboravite na nošenje torbi. Restoran/kantina kapaciteta 150 mesta uz mogućnost poručivanje hrane. Mogućnost zakupa parking mesta spoljna i garažna parking mesta, kao i pranje vozila u garaži. Predškolska ustanova u zgradi sa kapacitetom preko 150 dece. Poseduje grupe predškolskog uzrasta od 6 meseci do polaska u školu.

IZABERITE PAKET KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

U ponudi imamo kancelarije za 2,3,4 i 6 osoba, kao i veliki broj radnih pozicija u Open Space-u. Sve kancelarije su osvetljene i prostrane. Za naše zakupce smo obezbedili i parking mesta. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima ugodno poslovno okruženje, a sve obaveze oko infrastrukture prepustite OfficeMe timu.

Dobrodošli!

Pošaljite nam upit za ponudu

Zakažite termin za razgledanje ili odmah rezervišite prostor koji vama najviše odgovara. Još samo par polja vas deli od vaše nove kancelarije

Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Vrh stranice