Instant office prostor - Sava Business Center | OfficeMe

Vaš novi instant office prostor

Sava Business Center

Milentija Popovića 5A, 11070 Beograd

BENEFITI LOKACIJE

Novi OfficeMe Instant Office prostor u okviru poslovne zgrade Sava Business Center-a, objedinjuje poslovnu klimu i druženje. Formiran je sa ciljem da pomogne korisnicima u svakodnevnoj rutini i da poveže uspešne kompanije. Užurban dnevni ritam koji svaki dan prati modernog poslovnog čoveka i zadaje mu gomilu briga,  prestaje kada korisnik uđe u prostor i sedne za računar. Tada svakodnevne rutinske obaveze postaju briga OfficeMe osoblja, a  korisnici  prostora dobijaju više vremena da se fokusiraju na svoje obaveze i da brinu samo o  svom poslovanju.

Ukoliko im zatreba najsavremeniji štampač, ili u pauzi žele da  popiju šoljicu besplatne kafe u moderno opremljenoj kuhinji, sve im je na dohvat ruke. U okviru prostora svaki korisnik ima i mogućnost da održi sastanak u sali poslovnog restorana,  uz savršene obroke. Prostor poseduje svoja parking mesta u okviru garaže.  24h obezbeđenje  svakom zakupcu omogućuje bezbedno korićenje prostora non - stop,  24/7. Rampom obezbeđen prolaz omogućava visoku bezbednost vozila, dok je udobnost zakupcima omogućena korišćenjem liftova kojima se od garaže stiže do željenog sprata. Time je pojam “flexibilnog rada” prenešen u bukvalnom značenju, uz veću produktivnost. 

KANCELARIJE - kapaciteta 6-8 mesta

KANCELARIJE

kapaciteta 6-8 mesta

ŠTAMPAČI - mrežni štampač

ŠTAMPAČI

mrežni štampač

KONFERENCIJSKE SALE - u sklopu restorana

KONFERENCIJSKE SALE

u sklopu restorana

Malo više o <span>SAMOM PROSTORU</span>

Malo više o SAMOM PROSTORU

Instant office prostor u "pametnoj" zgradi Sava Business Centra je osmišljen sa konceptom poslovnog okruženja za srednja preduzeća od 6 pa više zaposlenih. Prostor je podeljen u 21 kancelarija i 1 sala za sastanke. Kancelarije je moguće grupisati u jednu veću povezanu celinu čime se dobija izdvojen kompanijski prostor unutar samog centra. 

Detaljnije
<span>PREDNOSTI</span> LOKACIJE

PREDNOSTI LOKACIJE

Poslovna zgrada Sava Business Centar se nalazi u blizini hotela Hyatt Regency Belgrade i Crowne Plaza Belgrade, kao i u blizini kongresnog centra Sava Centar. Takođe se u blizini nalazi i Ušće shoping centar. Time je instant office prostor objedinio poslovnu klimu, kongresne obaveze, kao i mogućnost odmora u najluksuznijim hotelima. A na samo par minuta i ugodnu kupovinu.

Pošaljite nam upit za ponudu

Zakažite termin za razgledanje ili odmah rezervišite prostora koji vama najviše odgovara. Još samo par polja vas deli od vaše nove kancelarije

Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Unesite obavezno polje
Vrh stranice