Panel diskusiju osmislili su i vodili Peđa i Miljana, osnivači  „School of Skills“, fenomenalne škole veština za lični i poslovni razvoj iz Novog Sada, koja se uspešno bavi razvijanjem konkretnih veština pojedinca i grupa, objedinjujući naučne metode i tehnike, nekih od dokazano najuspešnijih psiholoških disciplina, kao i naravno NLP i OLI o čijim rezultatima i efektima ne treba mnogo govoriti, jer primeri govore sami za sebe.

Našim zakupcima se naročito dopala ova tema koju smo odabrali zajedno sa School of Skills i navela ih je da razmisle o tome šta je zaista važno. S obzirom na to da većina zakupaca koja je učestvovala na panelu nije svoj uspeh vezala za materijalne stvari, što je nas posebno obradovalo,  jer  nam se svima ponekad čini da živimo u svetu u kom je novac jedina prava vrednost. Smatramo da s punim pravom možemo reći da ono što zračiš, to i privlačiš, pa smo tako u svoje okruženje privukli ljude koji vrednuju iste stvari kao i mi, a sebe smatraju uspešnim, ako pre svega pronađu radost i sreću u svakom novom danu, svesni da je uspeh put sreće, a ne konačna destinacija na koju stižemo.

Naši zakupci zaista su uživali u panelu, koji su vodili ovi harizmatični, pozitivni, a iznad svega kvalifikovani ljudi, koji odlično znaju šta rade i kako da vas navedu da postignete svoj lični maksimum i uspeh, baš u onoj formi koju želite, jer je uspeh za svakog od nas individualna stvar. 

Vrh stranice