Projekti na kojima su trenutno aktivni su A blok, Wellport, Zelena avenija, Lidl Vrbas, Lidl Sremska Mitrovica, a radili su i na više od 15 maloprodajnih objekata lanca Lidl marketa, Upravnoj zgradi Lidl u Pazovi, IT parku u Inđiji, štamparijama Vizartis, kompleksu West 65, rekonstrukciji KBC u Nišu, rekonstrukciji domova zdravlja i kliničkih centara Srbije, izgradnji kompleksa „Ingrap centar" u Valjevu, Livnice u Mionici, isporuke materijala za projekat Yura 1 u Nišu, velikom broju stambeno-poslovnih objekata za domaće i strane investitore, i na nadvožnjacima Kaćka petlja, Ariljska petlja, Vodanj na autoputu Beograd - Niš

Možeš li da nam kažeš koja bi bila je vaša uža specijalnost?

Krovovi su možda najuža specijalnost, najveći izazov i tu smo „svoji na svome“, ako mogu tako da kažem. Zeleni, ravni, obrnuti, kosi, slagani. Kompanija je osnovana 2007. Ja sam u njoj od svoje 18. godine, kao student, a aktivno radim od jula ove godine, kada sam diplomirala na master studijama arhitekture. Sertifikovani smo od strane vodećih kompanija u proizvodnji hidro i termoizolacije - Sika, Bauder, Mapei, Villas, Firestone, Siplast... Sa njima imamo izuzetnu saradnju koja se stalno proširuje na obostrano zadovoljstvo i zadovoljstvo krajnjih korisnika naših urađenih objekata. Od većih objekata koji su trenutno u izgradnji su A blok i Wellport, baš tu u komšiluku, Zelena avenija, Lidl Vrbas, Lidl Sremska Mitrovica i 15-ak maloprodajnih objekata lanca Lidl koje smo uradili u prethodne dve-tri godine, svuda po Srbiji, ne samo u Beogradu. Nikako manje vredni i bitni pomena, su i SPO objekti za naše stalne investitore, Ingrap, Del, BG Invest, Finvest, Jadran, Beoprojekt Inženjering i mnogi drugi…

Od kad je firma u ovom prostoru?

Ovde smo od aprila 2017 godine. Izabrali smo OfficeMe zbog lokacije, jer se nalazi u poslovnom delu Novom Beograda, dobrih veza sa autoputem, kvalitetne saobraćajne infrastrukture i blizine sedišta kompanija sa kojima često sarađujemo. Pristupačnost je dobra, što je nama veoma važno, kao i vizuelni izgled prostora i sam koncept. Odnos zatvorenih kancelarija i open space-a je odlično rešen. Ovde se nalazi sve što može biti potrebno jednoj firmi: sale za sastanke, konferencijske sale, prostorije za pauze, kuhinja. Možda je moje viđenje ovog prostora subjektivno, jer sam se studirajući bavila projektovanjem objekata sličnih namena, ali mnogo mi se dopada koja rešenja su našli i kako je koncipiran ceo prostor. Manje sale za manje firme, veće za veće, ta podeljenost u blokove i sadržaj koji nam pruža sve što je potrebno. Mi smo srednja firma, ima nas ukupno 20. a u OfficeMe se nalazi tehnički deo firme. Iznenađena sam prijatno kako čak i open space nudi privatnost, a kao firma imamo lično iskustvo iz oba prostora.

Da li se družite sa ostalim kolegama?​

Da, baš se družimo. Kuhinjica se nalazi prekoputa naše kancelarije. Kad odemo do tamo, na primer po vodu, uvek naiđemo na nekoga, pa sam za ovo kratko vreme upoznala mnogo ljudi. Pričamo, javljamo se i to mi se mnogo dopada. Iako smo u odvojenim kancelarijama, lepo je da se srećemo i poznajemo. Za vreme ručka je puna kuhinja, jako je prijatna atmosfera, svi pričaju i razmenjuju hranu, tako da je baš veselo i fino.

Kad bi preporučila OfficeMe, kome bi preporučila?​

Preporučila bih pre svega mladima, a već ih ima dosta. Ima dosta IT firmi. Rekla bih da je njima ovde savršeno. U isto vreme je atmosfera poslovna, striktna, ali i opuštena, lepa i svako može da nađe nešto što mu odgovara.

Kada bi uporedila sa drugim firmama, kako bi opisala tu povezanost ljudi u ovom zajedničkom prostoru?

Uprkos tome što je ovde malo opuštenije, poslovna je atmosfera, i iako mi svi radimo,  ipa možemo da se na neki način  družimo sa ljudima iz različitih firmi. Jedan gospodin ekonomista, kojem je hobi građevinarstvo, nam je čest sagovornik sa kojim stalno razmenjujemo iskustva.

Zadovoljni ste i okolinom, posebno iz ugla jednog arhitekte?

Tako je, kod izbora prostora nam se najviše dopalo to što nam je sve u vezi posla blizu, prostrano je, fin je i miran kraj, imamo mnogo zelenila, lepo je uređeno. I okolina se mnogo lepo održava, i spolja je sve čisto kao i unutra. Iza je i vrtić, pa verujem da ga zaposleni koji imaju decu koriste. Tu su i klupice u bašti, koje su leti pune. Takođe, i zaposleni koji vode i održavaju prostor su jako ljubazni i maksimalno profesionalni u tome što rade.

„ “
Zorana Delić, Tim Sistem Plus

Pristupačnost je dobra, što je nama veoma važno, kao i vizuelni izgled prostora i sam koncept. Odnos zatvorenih kancelarija i open space-a je odlično rešen
Vrh stranice