OfficeMe u saradnji sa Tonus Gym teretanom kreirao je program rekreativnog vežbanja za naše zakupce u ekskluzivnom novootvorenom Fitnes centru Tonus Gym, koji se prostire na preko 800kvm na Novom Beogradu u Bloku 70a, u ulici Omladinskih Brigada 65a.

Fitnes centar se nalazi u potpuno renoviranom namenskom nadzemnom objektu sa dostupnim prirodnim svetlom i profesionalnom klimatizacijom, što ga izdvaja među ostalim objektima slične namene. Raspolaže prostranim, čistim i sredjenim svlačionicama sa velikim brojem tuševa.

Posebno ističemo celodnevno radno vreme, za sada od 7h ujutro (ukoliko se ukaže potreba, klub će se otvarati i ranije). Time je omogućeno da zaposleni ljudi usklade termine rekreacije sa svojim radnim obavezama i odaberu da li će vežbati rano ujutro pre posla, nakon radnog vremena ili kasno naveče.

Tonus Gym je opremljen najsavremenijom profesionalnom fitnes opremom najpoznatijih svetskih brendova kao sto su Matrix, Cybex, Life Fitness, kad je u pitanju kardio oprema, ali i strength mašine i free weight.

Ono sto takodje želimo da naglasimo je da su u teretani zaposleni stručni treneri koji će Vam izaći u susret sa svim informacijama, savetima i pomoći Vam u najboljem izboru sistema rekreacije, u skladu sa Vasim željama i ciljevima.

U sklopu Fitnes centra se nalazi i Fito Bar Caffe sa delom za odmor i opuštanje gde ćete biti usluženi kafom ili nekim osvežavajućim napitkom, a ukoliko želite i funkcionalnim prirodnim dodacima ishrani koji ce Vam pomoći u postizanju ciljeva, kao sto su “ready to eat” proteinske čokoladice, “ready to use” proteinski napici, tečni sagorevači masti, L-Carnitine napici, različiti proteinski šejkovi sa blendiranim svežim voćem.

Popust na mesečne članarine ostvarujete donošenjem OfficeMe ID kartice na uvid.

 

Cenovnik za OfficeMe vežbače za mesec dana:

- 12 termina (bilo kada u toku dana)

2200 dinara

 

- 16 termina (bilo kada u toku dana)

2600dinara

 

- 30 termina (bilo kad u toku dana)

3000din

Vrh stranice