Kako izgleda rad u kompaniji gde World Courier- operativa  nekada lično mora da odnese uzorak, po zahtevu klijenta ili ako je životni vek uzorka ograničen? 

World Courier radi od 00 do 24h, 365 dana u godini, svuda u svetuNaša kompanija omogućava specijalne uslove transporta, za temperaturno vremenski osetljive pošiljke, što obuhvata opseg od -70 do +25 C, u zavisnosti od pošiljke u termalnim kontejnerima, na suvom ledu, mobilnim frižiderima ili materijali za pakovanje opasnih materija (sve u skladu sa IATA propisima).  

Ko su vam glavni klijenti?

Najviše radimo sa farmaceutskim kompanijama, bolnicama i kliničke studije. Pružamo, osim prioritetnog tranporta bez grupisanja robe, i regulisanje svih uvoznih i izvoznih carinskih formalnosti, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, uz pripremu odgovarajuce dokumentacije, kao i polaganje carinske garancije ili plaćanje carinskih i drugih dažbina u ime komitenta. 

U prostoru OfficeMe ste maltene od početka?​

Naše predstavištvo u Srbiji je u ovom prostoru od aprila 2017. godine, i mi smo među prvim zakupcima ovog prostora. Što samo govori o tome koliko je moja firma zadovoljna ovde.

Kada bi nekome preporučivala OfficeMe prostor, šta bi izdvojila?

Ja bih svima preporučila (smeh). Odlično je za IT firme, I veliki broj zakupaca je među njima. Mislim da je najbolje za male firme, jer se nalaziš u jednom poslovnom okruženju, upoznaješ nove ljude, otvaraju se neke nove mogućnosti. Eto, ja sam ustvari radila u OfficeMe I dobila ponudu da pređem u World Courier.

Tvoja lepa priča je da si zahvaljujući OfficeMe i dobila posao u World Courier?​

Ja sam radila godinu I nešto dana u OfficeMe prostoru na mestu Office Administratora. U World Courieru se otvorila pozicija za koju sam im ja odgovarala, pa su mi ponudili posao kod njih. Hvala Branku što me je podržao i pomogao da ta tranzicija lako prođe. OfficeMe sad ima našeg Aleksandra, a mi svi zajedno zaista lepo funkcionišemo i radimo.

Zašto je izbor tvoje firme bio OfficeMe?

Verujem da je pre svega zbog odlične povezanosti, blizine aerodroma I kompanija sa kojima radimo. Čak imamo I klijente koji se nalaze u ovoj poslovnoj zgradi I u okolini. Mi smo ovde ogranak, imamo agente koji rade posao za nas, tako da mi pokrivamo odavde samo Sales i Customer Service. I sa te pozicije nam ovaj prostor u potpunosti odgovara. Svakako ima prostora za širenje.

Da li se družite međusobno?​

Kako smo manji tim, znači mi što ovde ima još ljudi sa kojima mogu da odem na pauzu, na kafu, da popričam. Ili da izađem u baštu, koju posećuju zajedno i pušači i nepušači. Jedan od glavnih pokretača druženja je takođe nepušač koji nas uvek pokrene na pauzu, pa je uvek zabavno druženje. Hranu poručujemo zajedno, pa ispada da poručujemo za celu vojsku kad naručimo za nas petoro na primer. Funkcionišemo kao jedan tim, što je jako bitno, posebno što su različite firme iz različitih oblasti, ali nas to ne remeti da se družimo I pričamo. Meni je posebno drago što sam, iako sam promenila posao, ostala okružena istim ljudima i okruženjem. 

„ “
Tijana Tokanović

Mislim da je najbolje za male firme, jer se nalaziš u jednom poslovnom okruženju, upoznaješ nove ljude, otvaraju se neke nove mogućnosti.
Vrh stranice