NOVI Coworking prostor OfficeMe | Sava Business Center

Vaš novi coworking prostor

Sava Business Center

Milentija Popovića 5A, 11070 Beograd

BENEFITI LOKACIJE

Novi OfficeMe prostor u okviru poslovne zgrade Sava Business Center-a, objedinjuje poslovnu klimu i druženje. Formiran je sa ciljem da pomogne korisnicima u svakodnevnoj rutini i da poveže uspešne kompanije. Užurban dnevni ritam koji svaki dan prati modernog poslovnog čoveka i zadaje mu gomilu briga,  prestaje kada korisnik uđe u prostor i sedne za računar. Tada svakodnevne rutinske obaveze postaju briga OfficeMe osoblja, a  korisnici  prostora dobijaju više vremena da se fokusiraju na svoje obaveze i da brinu samo o  svom poslovanju.

Ukoliko im zatreba najsavremeniji štampač, ili u pauzi žele da  popiju šoljicu besplatne kafe u moderno opremljenoj kuhinji, sve im je na dohvat ruke. U okviru prostora svaki korisnik ima i mogućnost da održi sastanak u sali poslovnog restorana,  uz savršene obroke. Prostor poseduje svoja parking mesta u okviru garaže.  24h obezbeđenje  svakom zakupcu omogućuje bezbedno korićenje prostora non - stop,  24/7. Rampom obezbeđen prolaz omogućava visoku bezbednost vozila, dok je udobnost zakupcima omogućena korišćenjem liftova kojima se od garaže stiže do željenog sprata. Time je pojam “flexibilnog rada” prenešen u bukvalnom značenju, uz veću produktivnost. 

KANCELARIJE - kapaciteta 6-8 mesta

KANCELARIJE

kapaciteta 6-8 mesta

ŠTAMPAČI - mrežni štampač

ŠTAMPAČI

mrežni štampač

KONFERENCIJSKE SALE - u sklopu restorana

KONFERENCIJSKE SALE

u sklopu restorana

Malo više o SAMOM PROSTORU

Coworking prostor u "pametnoj" zgradi Sava Business Centra je osmišljen sa konceptom poslovnog okruženja za srednja preduzeća od 6 pa više zaposlenih. Prostor je podeljen u 5 kancelarija do 6 ljudi i 1 kancelarija do 8 ljudi. Kancelarije je moguće grupisati u jednu veću povezanu celinu čime se dobija izdvojen kompanijski prostor unutar samog corowking centra. 

Detaljnije

PREDNOSTI LOKACIJE

Poslovna zgrada Sava Business Centar se nalazi u blizini hotela Hyatt Regency Belgrade i Crowne Plaza Belgrade, kao i u blizini kongresnog centra Sava Centar. Takođe se u blizini nalazi i Ušće shoping centar. Time je coworking prostor objedinio poslovnu klimu, kongresne obaveze, kao i mogućnost odmora u najluksuznijim hotelima. A na samo par minuta i ugodnu kupovinu.

IZABERITE PAKET KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

U ponudi imamo kancelarije za 6 osoba, i 8 osoba. Sve kancelarije su u prizemlju, osvetljene i prostrane. Za naše zakupce smo obezbedil i garažna parking mesta. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima ugodno poslovno okruženje, a sve obaveze oko infrastrukture prepustite OfficeMe timu. Dobrodošli!

Vrh stranice