Instant office i event centar - BoatMe | OfficeMe

BoatMe

Vaš Instant office & event centar

BoatMe

Ušće bb, 11070 Beograd

BENEFITI RADA NA BRODU

OfficeMe Instant Office i Event centar - BoatMe je prostor osmišljen tako da omogući menadžerima da izmeste svoje zaposlene iz svakodnevne rutine u kancelariji ili da pozovu poslovne partnere na celodnevno druženje. Opuštajući prostor na reci, okružen zelenilom i prelepim pogledom na Kalemegdan, uz sve pogodnosti moderno opremljenog instant office i event centar, idealna je prilika da motivišete svoje zaposlene i podignete nivo pozitivnih vibracija u svojoj firmi.
Udaljen od gradske gužve i buke, a blizu centra i glavnih saobraćajnica, novi OfficeMe Instant office i event centar na brodu, pruža mogućnost vašem timu da provede ceo dan u inspirativnoj radnoj atmosferi, a da se posle podne odmara i slavi nove uspehe i ostvarene ciljeve. Savršen poslovni potez, kojim menadžeri mogu da povećaju produktivnost svojih timova i da im omoguće idealan, prirodni ambijent za pronalaženje kreativnih rešenja.
Zadovoljni zaposleni su dragoceni kapital svake firme. Sačuvajte svoje zaposlene, učinite da ostanu u vašoj firmi tako što ćete im pokazati da brinete o njima. Priredite im jedno neobično i neuobičajeno iskustvo Na ovaj način povećaćete zadovoljstvo svojih zaposlenih, negovati timski duh i zajedništvo, pružiti im mogućnost da se zbliže i upoznaju opuštenoj atmosferi bez stresa. Pokažite im da ste svi jedan zadovoljni tim.

Podstaknite maštu kod vaših zaposlenih i podstaknite ih da budu kreativni. I vi kao menadžer možete da doprinesite uspešnom generisanju novih ideja. Kako? Tako što ćete promeniti okruženje u kome radi vaš tim. Sve informacije dobijamo kroz naša čula. Kad sedimo u zatvorenoj kancelariji, iz dana u dan, izolovani od prirode i izloženi svakodnevnoj rutini i naša čula otupe.
Isprovocirajte i probudite čula vaših zaposlenih nečim neobičnim. Radni dan na splavu vam pruža upravo tu mogućnost - da stimulišete njihova čula na najprirodniji način. Takvo okruženje će im omogućiti da sanjare i maštaju dok rade. Rezultati dobijeni kroz rad i zabavu će vas oduševiti. Probajte.
Nakon tako provedenog kreativnog radnog dana, omogućite im da ih posete porodica i prijatelji na „poslu”, uz prijatno druženje koje ne remeti koncept firme.
Zakupite prostor na dan, pre podne za rad, po podne za opuštanje zaposlenih i after hour party. Na taj način možete, i zaposlenima i klijentima, da predstavite vašu firmu u najboljem svetlu, unapredite svoju reputaciju i proširite svest o novom kreativnom imidžu vaše firme.

RAD - kapacitet do 50 mesta

RAD

kapacitet do 50 mesta

EVENTS - kapacitet do 300 ljudi

EVENTS

kapacitet do 300 ljudi

TERASA - sa dokom za skutere i glisere

TERASA

sa dokom za skutere i glisere

TOALETI - sa sa tuš kabinom spolja i unutra

TOALETI

sa sa tuš kabinom spolja i unutra

<span>PREDNOSTI</span> LOKACIJE

PREDNOSTI LOKACIJE

Novi OfficeMe instant office i event centar na brodu, nalazi se na ušću dveju reka, sa prelepim pogledom na Kalemegdan.

Smešten blizu centra i glavnih saobraćajnica, okružen zelenilom i izolovan od gradske buke i gužve, OfficeMe instant office i event centar brod - BoatMe ima sve pogodnosti moderno opremljenog prostora, sa inspirativnom i kreativnom radnom atmosferom.

Malo više o <span>SAMOM PROSTORU</span>

Malo više o SAMOM PROSTORU

Brod je na dva sprata, kapaciteta do 50 mesta za sedenje ili 300 ljudi, ako je u pitanju događaj. Terasa je opremljena udobnim foteljama i dokom za manje brodove i skutere. Dizajn enterijera koji prati atmosferu broda, ketering, piće, brzi internet, štampač i sve ostale pogodnosti moderno opremljenog prostora stoje vam na raspolaganju.

Pogledajte galeriju
<span>MOGUĆNOSTI</span> PROSTORA

MOGUĆNOSTI PROSTORA

 

OutOfBox / Brainstorming - Sakupite svoj tim i izmestite ga iz svakodnevnice. Podstaknite maštu kod vaših zaposlenih.

Promocije / press-konferencije - Opuštena atmosfera za press-konferenciju ili promociju proizvoda.

Event / after hour party - Organizacija proslava za firmu. Zadovoljni zaposleni su dragoceni kapital svake firme.

Rad i druženje - Stimulišite čula vaših zaposlenih na najprirodniji način, a rezultati dobijeni kroz rad i zabavu će vas oduševiti.

 

IZABERITE PAKET KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

U ponudi imamo zakup Instant office i event centara na brodu na dnevnoj osnovi. Brod je u potpunosti opremljen za rad do 50 ljudi ili organizaciju događaja do 300 ljudi. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima ugodno poslovno okruženje, a sve ostale obaveze oko infrastrukture prepustite OfficeMe timu. Dobrodošli!

Vrh stranice