Zašto je bolje iznajmiti kancelariju u okviru coworking prostora OfficeMe nego stan koji se koristi kao poslovni prostor?

Za razliku od klasičnog poslovnog prostora, iznajmljenog stana/lokala, gde se pored plaćanja zakupa prostora, plaćaju i brojne dodatne usluge (kao što su komunalije, osoblje za održavanje higijene prostora, osoblje koje se brine za bezbednost prostora, zakup parkinga i drugo), koncept coworking prostora je osmišljen kao all-inclusive paket. Sve nabrojano je već uključeno u cenu zakupa coworking prostora i, još više od toga, osmišljeno tako da vi ne morate da mislite bukvalno ni o čemu - sem o vašem poslu.

Kakvu prednost pruža poslovna zgrada, u okviru koje se nalazi coworking prostor OfficeMe u odnosu na stambenu zgradu u kojoj iznajmljujete stan koji služi kao poslovni prostor?

Prored toga što nema mirisa ručka koji dolazi od komšije, ili porodične svađe koja dopire iz ulaza do vas, ozbiljna poslovna zgrada umnogome utiče na povećanje ugleda vašeg poslovanja i diže vaš rejting kod poslovnih partnera. U društvu velikih, i vi ste veliki.

Odlična pozicioniranost OfficeMe coworking prostora  i dobra povezanost sa gradskim prevozom, brzi prilazi glavnim bulevarima, u poslovnom delu grada, gde su tržni centri Delta City i Ušće, kao i ostali sadržaji u neposrednoj blizini, a bankomat i banka praktično pored samog objekta čine svoje.

Moderan nameštaj, funkcionalan i prijatan za oko, u samom Coworking prostoru OfficeMe, kao i mogućnost da birate kancelariju, sto po vašem ukusu - samo su mali dodaci ostalim pogodnostima koje dobijate zakupom coworking prostora.

Kakva je atmosfera u coworking prostoru?

U coworking prostoru okruženi ste ljudima koji rade sličan posao, ali ste ujedno i nezavisni od njih. Osim sličnih, u prostoru rade i ljudi iz raznih delatnosti, kao što su, na primer, programeri, knjigovođe, građevinci, arhitekte, finansijski konsultanti, prevodioci, trgovci, sudski veštak i tumač i razni drugi. Istovremeno, imate i dovoljno privatnosti i samostalnosti u poslu, ali i osećaj pripadnosti kolektivu.

U coworking zajednici se družite sa ljudima, razmenjujete iskustva i stičete prijatelje, zadovoljavate i svoje socijalne potrebe, ali bez tenzije, neprijatnih i konfliktnih situacija oko posla, što je često slučaj sa kolegama u istoj firmi.

Dođite da testirate prostor na 48h i tako se bolje se upoznate sa svim prednostima koje on pruža!

Kako coworking prostor OfficeMe štedi novac i vreme?

OfficeMe je formiran sa ciljem da pomogne korisnicima u svakodnevnoj rutini i da poveže uspešne kompanije. Užurban dnevni ritam, koji svaki dan prati modernog poslovnog čoveka i zadaje mu gomilu briga, prestaje kada korisnik uđe u prostor i sedne za računar. Tada svakodnevne rutinske obaveze postaju briga OfficeMe osoblja, a korisnici prostora dobijaju više vremena da se fokusiraju na svoje obaveze i da brinu samo o svom poslovanju.

Kako coworking prostor OfficeMe povećava efikasnost i poslovnost?

Na razne načine. Prva prednost, koju smo već posebno spomenuli, jeste da štedi vaše vreme. Za Beograd, kao veliki grad, karakterističan je hroničan problem sa parkiranjem.

Coworking prostor OfficeMe je taj problem rešio tako što je za vas obezbedio spoljašnji i unutrašnji garažni parking, bilo da želite da parkirate svoj automobil na spoljnom parkingu, ili želite da ostavite auto u garaži da na njega ne padaju sneg ili kiša - izbor je vaš.

Druga prednost je to što možete da budete efikasni i bez stresa, tako što znate da nećete kasniti na sastanke, ni vi ni vaši klijenti, jer ne morate satima da kružite okolo tražeći parking, ne morate da ostavljate auto nepropisno parkiran, sa sva 4 migavca upaljena, i pod stresom da u pola sastanka morate da istrčavate i proveravate da li ga je odneo pauk ili je istekla karta za parkiranje pa vam je stavljena kazna za parkiranje na vetrobran. Umesto toga, vaše je da se udobno smesite u prostoru, uz kafu i piće i usluge koje vam pruža sekretarica prilikom dočeka. U miru i tišini vodite sastanak, potpisujete ugovore i nasmejani idete kući nakon završenog sastanka.

Treća prednost je povećanje stepena poslovnosti. Ako vam se iznenada desi da u kratkom vremenskom roku ili praktično nenajavljeno dolazi vaš VIP poslovni klijent na par dana na sastanak i pregovore sa vama, vi ste spremni da dodatno proširite svoje kapacitete, da iznajmite dodatnu kancelariju i bukirate salu za sastanke, a sve to u okviru istog coworking prostora. Za vas nema iznenađenja, uvek imate back-up tim OfficeMe osoblja, da vam „čuva leđa”.

Četvrta prednost je - sigurnost. Coworking prostor OfficeMe je poslovan i profesionalan i nikada vas neće ostaviti na cedilu i izbaciti na ulicu, kao što to često rade stanodavci. Svaki zakupac, klijent, ima ugovor o zakupu, zapisnik o primopredaji i pravilnik. Nema dodanih uslova, sitnih slova, kao u banci, nema dvosmislenih rečenica i nema nenajavljenih aktivnosti. Sve je jasno i transparentno. Zakup se plaća početkom meseca za tekući mesec, tako da je otkazni rok minimum mesec dana, a u slučajevima dužeg zakupa i duži.

Nema neprijatnih iznenađenja, kao u slučaju stanodavca, koji može da vam da rok od nedelju dana da se iselite, i to u jeku najvećih poslovnih aktivnosti, bez objašnjenja i prava žalbe. Vi ste ti koji produžavate i otkazujete ugovor u skladu sa vašim potrebama.

Koje su to konkretno usluge koje coworking prostor OfficeMe nudi?

Coworking prostor OfficeMe je osmišljen kao koncept poslovnog okruženja. Otvoreni i zatvoreni prostor, manje sale za manje firme, veće sale za veće firme i podeljenost u blokove, uz dodatni sadržaj, pokrivaju sve vaše potrebe i pružaju vašem poslovanju udobnost, prijatnost i privatnost, kako u kancelarijama tako i u open space prostoru.

Prostor koji je podeljen u kancelarije moguće je grupisati u jednu veću povezanu celinu, čime se dobija izdvojen kompanijski prostor unutar samog coworking centra. To praktično znači da menadžerski tim može biti smešten u kancelarijama, a produkcija u open space prostoru.

Brojni dodatni prostori, koji se nalaze u okviru ovog prostora, takođe su uključeni u cenu:

  • moderno opremljena kuhinja
  • toaleti, muški i ženski
  • boksovi za stvari
  • prostorije za odmor
  • sale za sastanke - svaki dan 30 minuta gratis uz prethodnu najavu.

Pored svega gore navedenog, prilikom zakupa prostora u cenu je uključeno i sledeće:

  • brzi internet
  • čišćenje prostora
  • obezbeđenje 24h
  • video nadzor zgrade
  • komunalije (struja, voda, đubre, takse, lokalni porezi na imovinu)
Vrh stranice