Novi Coworking i poslovni prostor - Beograd | OfficeMe

Sava Business Center

Vaš novi coworking prostor

Milentija Popovića 5A, 11070 Beograd

Belgrade Office Park

48H BESPLATNO TESTIRAJTE

Đorđa Stanojevića 12, 11070 Beograd

IDEALNI SMO ZA VAŠ BIZNIS

OfficeMe je potpuno opremljen, urbani coworking prostor. Nalazi se u reprezentativnoj zgradi, i  na prvi pogled ostavlja utisak na vaše klijente i investitore kao da je cela zgrada vaša. Blizina hotela i parkinga, omogućava vam da u kratkom roku za svoje klijente obezbedite udoban smeštaj i potpuno profesionalno i poslovno radno mesto. Ujedno i ozbiljan i fleksibilan,  OfficeMe je prostor koji je idealan je za vaš biznis, posebno u onim situacijama kada vam je potrebno brzo širenje poslovnih kapaciteta  bez dodatnih ulaganja.

Vaše je  samo da uđete, sednete za računare i radite, a naše je da sve  potrebe i probleme koji se tiču infrastrukture učinimo nevidljim za vas i vaše klijente. Prilagodljiv vašim potrebama, ovaj visoko kvalitetan prostor može biti vaš na mesec dana  ili na duži vremenski period. Ključ udobnosti je mogućnost rada 24/7,  jer  OfficeMe  je otvoren non - stop,  kad god vam je potrebna podrška, virtuelna kancelarija ili sobe za konferenciju.

24/7 non stop DOSTUPNOST

Kartični pristup OfficeMe prostoru  svakom zakupcu omogućava korišćenje i dostupnost prostoru non - stop, 24/7. Time vi sebi pružate mogućnost da se prilagodite svakoj vremenskoj zoni, načinu poslovanja  i rada  u svakoj coworking zajednici.

24h fizičko obezneđenje i video nadzor, tako da ste vi i vaša oprema bezbedni u svakom trenutku.

Detaljnije
Pogledajte našu ponudu

Coworking Biznis okruženje

OfficeMe Coworking prostor se nalazi na dve lokacije, Sava Business Centar i Belgrade Office Park

Na raspolaganju vam je 76 pozicija u open space-u, 39 kancelarija i 5 sala za sastanke. Izdvojene kancelarije su kapaciteta dva, tri, četiri, šest i osam korisnika u zavisnosti od vaših potreba. U ponudi imamo i individualni, izdvoje prostor za kompanije srednjeg kapaciteta koji se sastoji od jedne izdvojen kancelarije za dve osobe i Open Space-om za 25 osoba.

Pogledajte našu ponudu

NAŠI DRAGI KORISNICI

Ultra Drive Rent a Car
Pronet Media
Generali
Potrčko
Wingman
World Courier
Tim Sistem Plus
Nitea
Smart Rent
Vrh stranice