Coworking prostor OfficeMe | Belgrade Office Park

Vaš coworking prostor

Belgrade Office Park

Đorđa Stanojevića 12, 11070 Beograd

BENEFITI LOKACIJE

Coworking prostor  OfficeMe u okviru Belgrade Office Park-a   smešten je u prizemlju zgrade. Savremeno dizajniran i potpuno opremljen prostor će na adekvatan način odgovoriti na potrebe i najzahtevnijih korisnika. Otvoreni i zatvoreni poslovi prostor, manje i veće sale,  podeljenost u blokove, uz dodatni  sadržaj,  pokriva sve  potrebe korisnika i pruža poslovanju udobnost i privatnost kako u kancelarijama tako i u open space prostoru.  Prilagodljiv različitim potrebama, ovaj visoko kvalitetan prostor može biti vaš na mesec dana  ili na duži vremenski period.

U okviru prostora možete održati sastanak u nekoj od sala,  obaviti privatni ili poslovni razgovori u phonebooth-u, koristiti najsevremeniji štampač,  napraviti pauzu za jelo u u  moderno opremljenoj kuhinji uz šoljicu besplatne kafe. Posebna pogodinost ovog prostora namenjena roditeljima je to što se u okviru zgrade nalazi i predškolska ustanova  sa kapacitetom preko 150 dece. Dok vi radite, vaše dete je u vašoj blizini i lako možete da prilagodite svoje obaveze njegovom ritmu.

OPENSPACE - kapaciteta 76 mesta

OPENSPACE

kapaciteta 76 mesta

KANCELARIJE - kapaciteta 2-8 mesta

KANCELARIJE

kapaciteta 2-8 mesta

ŠTAMPAČI - mrežni  štampač

ŠTAMPAČI

mrežni štampač

KONFERENCIJSKE SALE - kapaciteta 6-12

KONFERENCIJSKE SALE

kapaciteta 6-12

PHONE BOOTH - kapaciteta 3

PHONE BOOTH

kapaciteta 3

INFO PULT - po bloku

INFO PULT

po bloku

Malo više o SAMOM PROSTORU

Na raspolaganju vam je 76 pozicija u open space-u, 33 kancelarija i 4 sale za sastanke. Izdvojene kancelarije su kapaciteta dva, tri, četiri ili šest korisnika u zavisnosti od vaših potreba. Prostor je podeljen u Blok A, Blok B, Blok C, pogledajte detaljnije o svakom bloku.

Detaljnije

PREDNOSTI LOKACIJE

Coworking prostor čije su kancelarije su smeštene u poslovnoj zgradi BOP Belgrade Office Park. U neposednoj blizini prostora nalaze se Airport City Beograd i shopping centra Delta CityOdlična povezanost sa gradskim prevozom, kao i veza za novim bulevarom i mostom na Adi omogučava lak dolazak i odlazak bez obzira na gradski špic.

PREDNOSTI DODATNIH USLUGA

Property/facility management na objektu - zaboravite na nosenje torbi. Restoran/kantina kapaciteta 150 mesta uz mogućnost poručivanje hrane. Mogućnost zakupa parking mesta spoljna i garažna parking mesta, kao i pranje vozila u garaži. Predškolska ustanova u zgradi sa kapacitetom preko 150 dece. Poseduje grupe predškolskog uzrasta od 6 meseci do polaska u školu.

IZABERITE PAKET KOJI VAMA NAJVIŠE ODGOVARA

U ponudi imamo kancelaije za 2,3,4 6 osoba, kao i veliki broj radnih pozicija u Open Space-u. Sve kancelarije su osvetlenje i prostrane. Za naše zakupce smo obezbedil i parking mesta. Obezbedite sebi i svojim zaposlenima ugodno poslovno okruženje, a sve obaveze oko infrastrukture prepustite OfficeMe timu.

Dobrodošli!

Vrh stranice