RADITE OD KUĆE I RAZMIŠLJATE O KRUCIJALNIM PROMENAMA?

Sa druge strane, istraživanja o coworking prostorima pokazuju da ove vrste radnih prostora koje okupljaju različite strukture, preduzetnike, freelancere, firme i druge, koji rade zajedno, a odvojeno, redukuju upravo problem usamljenosti . Neke od glavnih statistike koji su dobijene anketom sprovedenom među coworkerima su:

54% ispitanika je reklo da se sa svojim coworkerima druži i van prostora, tokom vikenda

82% kaže da je im je coworking doneo nove poslovne kontakte i poznanstva

80% je reklo da se za pomoć najčešće obraćaju ljudima sa kojima dele prostor

83% tvrdi da su manje usamljeni otkad su se pridružili covorking zajednici

A čak 89% reklo je da su srećniji otkada rade u coworking prostoruRADITE OD KUĆE I RAZMIŠLJATE O KRUCIJALNIM PROMENAMA?

Pored ovih neverovatnih podataka, većina coworkera je rekla da imaju veću koncentraciju otkad rade u coworking prostoru. Kada je trebalo da opišu coworking prostor u 3 reči, najveći broj ispitanika rekao je: zajednica, zabava i društvo. Takođe, više od polovine ljudi je reklo da je napredovalo i uvećalo prihode otkad je u coworking prostoru i da u naredne dve godine planira da nastavi da radi u coworkingu. Trenutno na svetu postoji 1 600 000 coworking prostora, a očekuje se da će ih do 2020. biti čak 3 800 000.

Jednostavno rečeno, kreiranjem ove zajednice redukuje se izolacija i usamljenost, povećava sreća i zadovoljstvo, što vodi do veće produktivnosti i prihoda.

Rezervišite svoju poziciju ili kancelariju već danas i pridružite se kreativnoj zajednici koja će povećati vašu produktivnost.

Informacije na +381 69 2803 462