All inclusive office

Poslednjih godina zajednički prostori za rad postaju sve popularniji. To se dešava s razlogom bez ikakve sumnje!

Za razliku od tipičnog kancelarijskog prostora, ljudi koji se odluče da rade u ovakvom prostoru, nisu zaposleni u istoj firmi/kompaniji. To su samo osobe koje imaju tendenciju da rade samostalno i nezavisno, ali opet dele vrednosti sa drugima i na taj način se socializuju, a potencijalno i nalaze prostor za definisanje modaliteta saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Takozvani cooworking sadrži u sebi sve što je neophodno. Izolovani ste kao kod kuće, a pritom nemate distrakcije koje biste imali kod kuće. Pri izboru pravog cooworking prostora, potrebno je obratiti pažnju na sledeće faktore: 

LOKACIJA - veoma važna stavka koja se tiče same infrastrukture objekta, kao i toga šta se nalazi u blizini i da li je lako stići do samog objekta.
DOSTUPNOST - to je zapravo ono što izdvaja ovaj prostor od drugih, a uključuje pitanja radnog vremena, obezbeđenja objekta, kao i broja radnih mesta i sala za konferenciju i sastanke.
SERVISI - predstavljaju sve dodatne usluge koje su potencijalno nužne; od restorana, prodavnice do vrtića (veliki benefit) i parkinga.

U poslovnoj zgradi Belgrade Office Park-a, na Novom Beogradu,  nalazi se jedan takav prostor koji ispunjava sve gore pomenute kriterijume. Prostor okuplja preduzetnike, honorarce, freelancer-e, firme i organizacije kojima je neophodan inovativan prostor bez dodatnih briga o održavanju istog.
Sa konkretnom i jednostavnom ponudom, Officeme Vam nudi mesto u ovom prostoru, bilo da Vam je potreban takav prostor na jedan dan, više dana ili svakodnevno, samo za Vas ili ceo tim zaposlenih.